Rohkema info nägemiseks:

Jevgeni Suhharnikov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused

NARVA KINNISVARABÜROO OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühingu Narva Kinnisvarabüroo põhitegevusaladeks olid tehingud kinnisvaraga; konsultatsioonid kinnisvara alal; ruumide üürileandmine, haldamine, ekspluatatsioon ja teenindus. 2022. aastal moodustas Osaühingu Narva Kinnisvarabüroo müügitulu 48 944 eurot. 2021.a keskmine töötajate arv on 0. Raamatupidamiskohustuslasel ei olnud töötajaid 2022. aastal. Majandusaasta aruande esitamisel on osaniku poolt tehtud otsus osakapitali vähendamisest lihtsustatud korras Äriseadustiku p. § 1992 alusel.

Dropdown

kõik artiklid

PARK UP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Park Up registreeriti 31.03.2010.a, ettevõte tegutseb Narva linnas. OÜ Park Up tegevusalaks on enda kinnisvara üürileandmine ja käitlus. Aruandeaasta töötaj
ssb.ee
OÜ Park Up registreeriti 31.03.2010.a, ettevõte tegutseb Narva linnas. OÜ Park Up tegevusalaks on enda kinnisvara üürileandmine ja käitlus. Aruandeaasta töötajate keskmine arv - 1 inimene (juhatuse liige), töötasu ja juhatuse liikme tasu ei ole välja makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.