Rohkema info nägemiseks:

Mihkel Kangur

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, metalltooted, ehitus ja kinnisvara

PÕLMER HALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Põlmer Halduse põhitegevuseks on ruumide edasi rentimine teistele juriidilistele ja füüsilistele iskutele. Põlmer Haldus OÜ ja Põlmer OÜ jagunemise otsusega loobus Põlmer OÜ oma kinnisvaradest ja finantsinvesteeringutest paremaks ning selgemaks juhtimiseks. Oü Põlmer Haldus ostab oma tegevuseks vajalikud kaubad Eesti ettevõtetelt. Ettevõte vaatab optimistlikult tulevikku. Osaühing Põlmer Haldus alustas tegevust 2022.aastal. Töötajaid ei ole. Põlmer OÜ juhatus kinnitab ettevõtte jätkusuutlikkust.

Dropdown

kõik artiklid

LAULUSELTS FRAASS MTÜ tegevusaruanne 2022

Lauluselts Fraassi põhieesmärk on kunstialane tegevus. 2022.aastal on tegeldud põhiliselt ringitundide juhendamise ja muusikatundide andmisega. Lauluselts Fra
ssb.ee
Lauluselts Fraassi põhieesmärk on kunstialane tegevus. 2022.aastal on tegeldud põhiliselt ringitundide juhendamise ja muusikatundide andmisega. Lauluselts Fraassil 2022.aastal töötajaid tööle võetud ei ole ja töötasu makstud ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.