Rohkema info nägemiseks:

Hannes Kuhlbach

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
psühholoogid, psühholoogiline nõustamine

SENITOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Senitor tegevusalaks on juhtimisalaste konsultatsioonide andmine, koolitustegevus ja nõustamine. Ettevõttes töötab üks osalise koormusega konsultant. Olulisi sündmusi, mis mõjutaksid ettevõtte majandustegevust, makrokeskkonnas ei toimunud. Tegevusmahu suurenemist ei ole ette näha, töötaja on hõivatud ja uusi töötajaid kaasata ei ole plaanis. Ettevõtte partnerid, kellele teenuseid osutatakse, on välja kujunenud ning nende arvu muutust ei ole põhjust ette prognoosida.

Dropdown

kõik artiklid

SIRETON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sireton on asutatud ja kantud Äriregistrisse 15.aprillil 1996.a. 2022.a. tegeles ettevõtte psühholoogilise nõustamise ja teraapiaga, partneriteks psühhiaatri
ssb.ee
OÜ Sireton on asutatud ja kantud Äriregistrisse 15.aprillil 1996.a. 2022.a. tegeles ettevõtte psühholoogilise nõustamise ja teraapiaga, partneriteks psühhiaatrid ja perearstid, vähemal määral ka eraisikud. Ettevõttes töötas üks, osalise tööajaga, konsultant.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.