Rohkema info nägemiseks:

Mariika Gutman

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kaubandus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

TULELEEK AS tegevusaruanne 2022

AS Tuleleek on kantud äriregistrisse 28.05.1996.a. Aruanne on koostatud vastavalt väikeettevõtte aruandluse printsiibile. AS Tuleleek põhitegevuseks on kooliõpilaste toitlustamine. Realiseerimise netokäive moodustas 2 248 534 eurot. Vaatamata piirangutele,suutsime säilitada töökohad ja aja,mil majandustegevus oli tugevasti häiritud, rahuldavalt üle elada. AS Tuleleek põhieesmärkideks lähiaastatel on turuosa säilitamine oma tegevusvaldkonnas ja tervislike toitumispõhimõtete järgimine. Samuti pöörame järjest rohkem tähelepanu mahetooraine kasutamisele meie pakutavates kooli toitudes. AS

Dropdown

kõik artiklid

VISBEST INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Visbest Invest Osaühingu põhitegevusala on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Ettevõtte müügitulu moodustas 33201 eurot.
ssb.ee
Visbest Invest Osaühingu põhitegevusala on enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus. Ettevõtte müügitulu moodustas 33201 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.