Rohkema info nägemiseks:

Priit Kuusk

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
üld- ja koduteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

7JALGA OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte alustas tegevust 2020.ndal aastal Ettevõtte tegevusaladeks on pakkuda veesõidukiomanike alustele hooldus- ja remonditeenust. Ettevõtte plaan ujuvsildade tootmisega alustada on korda läinud ja esimesed ujuvsillad on paigaldatud ja on hetkel katsetamisejärgus. Majandusaastal suurendati pakutavate teenuste loetelu ja suurendati käivet. Aruande esitamise ajaks on palgatud ka lisatööjõudu. Järgneval aastal on samuti plaan suurendada käivet ja kasumit ning arendata ettevõtte pakutavaid teenuseid.

Dropdown

kõik artiklid

RIS GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

Ris Grupp OÜ põhitegevusalaks on veetranspordivahendite rentimine ja veetransport. Aruandeaastal moodustas Ris Grupp OÜ müügitulu 7 790 eurot ja aruandeaasta k
ssb.ee
Ris Grupp OÜ põhitegevusalaks on veetranspordivahendite rentimine ja veetransport. Aruandeaastal moodustas Ris Grupp OÜ müügitulu 7 790 eurot ja aruandeaasta kasumiks 5 184 eurot. 2022 aastal pole investeeringut tehtud materiaalsesse põhivarasse. 2023.a. jätkab ettevõte majandustegevust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.