Rohkema info nägemiseks:

Natalja Tarasova

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

SANDRAKE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Sandrake põhitegevus on jaekaubandus. Realiseerimine toimus ainult Eesti territoriumil. 2022 aasta realisatsiooni netokäive oli 563 564 eurot. Juhatuse liikmetele juhtimise eest tasu ei ole makstud. 2022.a. töötas firmas 5 inimest ning nende palkade kogusumma oli 32 801 eurot. 2023 aastaks kavandatakse käive suurendamine realiseerimise kohtade arvelt.

Dropdown

kõik artiklid

KEILA LINN, JAAMA TN 3 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu asutati 21.02.2017.a. Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on valitseda korteriomandite kaasomandi osa eset seadusest, korteriühistu põhikirjast, ko
ssb.ee
Korteriühistu asutati 21.02.2017.a. Korteriühistu tegevuse eesmärgiks on valitseda korteriomandite kaasomandi osa eset seadusest, korteriühistu põhikirjast, korteriomanike kokkulepetest ja korteriomanike huvidest lähtudes. KÜ tööd korraldab juhatus. 2022.a. majanduskava järgi koguti vahendeid elamu hooldamiseks, haldamiseks ja remondiks. Palgalisi töötajaid ühistus ei ole. Haldusteenus ja raamatupidamisteenus ostetakse sisse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.