Rohkema info nägemiseks:

Kristina Veitman

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Usaldushalduse ja äriühingute teenus, õigus- ja konsultatsiooniteenused

MARHENA JURIIDILINE BÜROO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Marhena Juriidiline büroo on kantud Kommertsregistrisse 08.10.1997.a. Firma põhitegevuseks on juriidilestele ning füüsilistele isikutele õigisalaste teenuste osutamine. Firma teenused realiseeritakse Eesti Vabariigis. Aasta lõpu seisuga põhikirja kapital moodustas 2555 eur. Osanikeks on kaks inimest : Tatjana Ikim, Veera Pavlovski. Dividendide 2022 aastal ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

MARHENA PARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Marhena Partner on kantud Kommertsregistrisse 10.02.2015.a. Firma põhitegevuseks on juriidilestele ning füüsilistele isikutele õigisalaste teenuste osutamin
ssb.ee
OÜ Marhena Partner on kantud Kommertsregistrisse 10.02.2015.a. Firma põhitegevuseks on juriidilestele ning füüsilistele isikutele õigisalaste teenuste osutamine. Firma teenused realiseeritakse Eesti Vabariigis.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.