Rohkema info nägemiseks:

Jaanus Kütson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus, ehitamine, ehitus- ja remonditööd, ehitus ja kinnisvara, ehitus- ja kinnisvarateenused, ehitusfirmad

MANUFLEX EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus OÜ Manuflex Ehitus alustas oma tegevust augustis 2006. Ettevõtte põhitegevuseks 2022.a oli jätkuvalt töövõtulepingute alusel ehitus- ja remonditööde teostamine. Tulud, kulud ja kahjum Aruandeaastal oli OÜ Manuflex Ehitus müügitulu 1 005 706 eurot ning aruandeaasta kasum 28 508 eurot. Personal OÜ`l Manuflex Ehitus oli 2022.aastal 7 töötajat, tööjõukulud olid summas 166 701 eurot. Eesmärgid järgnevaks perioodiks Järgneval perioodil plaanib Manuflex Ehitus OÜ jätkuvalt keskenduda peamiselt ehitusprojektide juhtimisele ja peatöövõtu suuna käivitamisele.

Dropdown

kõik artiklid

HOOK HOLDING OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hook Holding alustas oma tegevust märtsis 2007. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on kinnisvarapindade ning masinate-seadmete rentimine, lisaks finants- ja ä
ssb.ee
OÜ Hook Holding alustas oma tegevust märtsis 2007. Osaühingu peamiseks tegevusalaks on kinnisvarapindade ning masinate-seadmete rentimine, lisaks finants- ja ärialaste konsultatsiooniteenuste osutamine. Aruandeaastal moodustas OÜ Hook Holding müügitulu 110 tuhat eurot . Eesmärgiks on jätkata olemasolevate kinnisvaraobjektide haldamise ja arendamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.