Rohkema info nägemiseks:

Airi Laanemaa

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

ARIADNA OÜ tegevusaruanne 2022

Ariadna OÜ põhitegevus 2022.aastal oli raamatupidamise teenuse ja maksualase nõustamisteenuse osutamine. Ettevõte tegi 2022.aastal investeeringuid kinnisvarainvesteeringu väärtuse tõstmisse ca 15 tuh euro eest. 2023.aastal plaanib ettevõtte jätkata teenuse osutamist raamatupidamise ja maksualase nõustamise valdkonnas, samuti jätkata parendusi kinnisvarainvesteeringu väärtuse tõstmiseks.

Dropdown

kõik artiklid

PEAGA LINN OÜ tegevusaruanne 2022

Peaga Linn OÜ põhitegevuseks EMTAKi koodi 68201 alusel on
ssb.ee
Peaga Linn OÜ põhitegevuseks EMTAKi koodi 68201 alusel on "Enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus". Ettevõte on aruandeprioodil teinud investeeringuid kinnisvarasse. Lähitulevikus investeeritakse olemasoleva kinnisvara parendamisse. Ettevõttel ei ole olulisi uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud väljaminekuid aruandeperioodil ega järgmistel aastatel. Ettevõttes ei ole aruandeperioodil toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad võivõivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.