Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Niidas

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, kultuur ja haridus, puhkus ja meelelahutus

IURISCONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Iurisconsult põhitegevusalaks on õigusabi osutamine ning 2022 majandusaastal majandustegevust ei olnud. OÜ Iurisconsult tööd korraldab juhatus. Juhatus on 2-liikmeline. OÜIurisconsult palgal 2022.a. ei olnud ühtegi inimest. 2022.a. jooksul ei ole võetud ühtegi lühi- ega pikaajalist kohustust, ei ole soetatud põhivara.

Dropdown

kõik artiklid

WINSTON WOLF OÜ tegevusaruanne 2022

Winston Wolf OÜ alustas oma tegevust 23.05.2003.aastal. Winston Wolf OÜ põhitegevusalaks on konverentside ja üritusturundusagentuuri teenused. Juhatuse koosse
ssb.ee
Winston Wolf OÜ alustas oma tegevust 23.05.2003.aastal. Winston Wolf OÜ põhitegevusalaks on konverentside ja üritusturundusagentuuri teenused. Juhatuse koosseisu kuulub 2 juhatuse liiget. Konverentside ja seminari teenuse pakkumine suureneb järgnevatel aastatel märgatavalt, kuna turul on suurem ootus selle teenuse järele. Olulise osakaalu on saanud ka hübriid ja virtuaalsündmused, mille arendamisega tegeleme edaspidi. Heade partneritega koostöös oleme loonud üritusturunduse tööriista Wolf, mis loob väärtust meie klientidele. Eesmärk on palgata uusi töötajaid 2024 aastal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.