Rohkema info nägemiseks:

Heldur Allese

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisimine ja matkamine, reisifirma tegevused, puhkus ja meelelahutus

FIESTA REISID OÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal jätkas OÜ oma põhitegevust reisibüroona ja reisikorraldajana ja vastavalt põhikirjale ka jaekaubandusega Eesti Vabariigis. Reisikorraldajana põhisihiks Kaug-Ida, Austraalia, Uus-Meremaa, Ladina-Ameerika ja mitmesugused rahvusvahelised kultuuri-, kaubanduse- ja spordiürituste väisamine. OÜ 2022 aasta netokäivet on 434338 EUR mõjutas üldine kriisiolukord. 2022 aastal oli keskmine töötajate arv 3 ning nendele väljamakstud palkade ja lisatasude üldsumma oli 40357 EUR. Juhatuse esimehe ülesandeid täitis juhataja-tegevjuht, kellele 2022 aastal lisatasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

SAARE HOTELLI VARADE OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli Saare Hotelli Varade põhitegevuseks ruumide rent. Praegu on projekteerimisel projekt „Saaremaised saunad“ hotelli Spaa ja saunade ala uuendamis
ssb.ee
2022. aasta oli Saare Hotelli Varade põhitegevuseks ruumide rent. Praegu on projekteerimisel projekt „Saaremaised saunad“ hotelli Spaa ja saunade ala uuendamiseks ning basseini väljaehitamiseks, et muuta ka spaa-ala kasutus sobivaks lastega peredele. Samuti valmib käesoleval aastal hotelli vananenud reoveepuhastussüsteemi asemele keskkonnasõbralik reovee trass, mis ühendab hotelli Saaremaa valla heitvee torustikuga. Jätkuvalt on Mändjala randa oodatud kõik inimesed, mitte ainult hotelli külastajad ja seetõttu hoolitseme regulaarselt ka rannaala puhtuse eest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.