Rohkema info nägemiseks:

Mart All

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, Keevitus, metallitööstus, metalltooted, ehitus ja kinnisvara

EKROMETA OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Ekrometa puudus 2022. aastal majandustegevus, mistõttu kasumit ega kahjumit ei saadud. Ettevõttes ei ole töötajaid ja tööjõukulud puuduvad. Aruandeperioodil soeutud ospooltele tasu ja muid olulisi soodustusi ei arvestatud.

Dropdown

kõik artiklid

SAMI TOOTMINE AS tegevusaruanne 2022

Ülevaade: Sami Tootmise AS on endine Otepää Metall AS, kes on ühinenud tütarettevõttega AS Valga Ferrum . 04.oktoobril 2021 sõlmiti ühinemisleping ning 23.05.
ssb.ee
Ülevaade: Sami Tootmise AS on endine Otepää Metall AS, kes on ühinenud tütarettevõttega AS Valga Ferrum . 04.oktoobril 2021 sõlmiti ühinemisleping ning 23.05.2022 tehti äriregistris muutmiskanne. Ühinemise eesmärgiks on tõsta tootmisefektiivsust, optimeerida tootmis- ja juhtimiskulusid. Kasutusele on võetud ühtne tootmis- ja juhtimisprogramm Epicor. Raamatupidamiskohuslase tegevus toimub aastaringselt. Põhitegevusaladeks on metalltoodete tootmine ja masinaehitus. Põhiliselt toodetakse erinevaid teehooldusmasinaid, traktorite lisaseadmeid, konteinereid ja koppasid.Väiksemas mahus toodetakse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.