Rohkema info nägemiseks:

Mihkel Klementsov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Spordikaubad jms teenused, tooted, konsultatsioonid

PENTEER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Penteer põhilised tegevusalad on: (cid:127) spordivahendite müük, rent, remont ; (cid:127) spordivõistluste ja –ürituste korraldamine ning teenindamine; (cid:127) koolitustegevus kestvusega kuni 6 kuud. 2022. aasta oli majanduslikult stabiilne, müük siiski kahanes. 2023. aatal soovime suurendada stabiilsuse ja müügi kasvu. Penteer OÜ-s töötas 2022.a. kaks töötajat. Juhatuse liikmetele tasu ega soodustusi nende töö eest aruandeperioodil ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

TALLINNA SÕUDEKLUBI MTÜ tegevusaruanne 2022

Klubi eesmärgiks on sõudmisalase tegevuse arendamine Tallinnas. Klubi korraldab sõudmise treeninguid lastele ja täiskasvanutele. Klubi jätkab traditsiooniliste
ssb.ee
Klubi eesmärgiks on sõudmisalase tegevuse arendamine Tallinnas. Klubi korraldab sõudmise treeninguid lastele ja täiskasvanutele. Klubi jätkab traditsiooniliste võistluste - rahvusvaheline sisesõudmise võistlus ALFA ja Harku Järve regatt läbiviimist Juhatus koosneb kahest liikmest, juhatuse liikmetele töötasu ei makstud. 2023.a. on planeeritud tegevust jätkata.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.