Rohkema info nägemiseks:

Auris Rätsep

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EESTI GRILLILIIT MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Eesti Grilliliit eesmärgid on: * grillimise ja barbeque kui toiduvalmistamise viiside tutvustamine ja propageerimine; * grillimist ja barbequed propageerivate ürituse korraldamine; * aasta-auhinnagaala "Eesti Grilli Gaala" korraldamine; * grillimise ja barbeque võistluste kohtunike koolitustegevuse korraldamine ja võistlustel kohtunike töö korraldamine; * grillimise ja barbeque võistluste korraldamise konsulteerimine, võistluste reeglite väljatöötamine ja kinnitamine; * ettevõtetele ja toodetele Eesti Grilliliidu tunnusmärkide väljastamine.

Dropdown

kõik artiklid

EESTI MESSID JA FESTIVALID OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing tegeleb messide ja konverentside korraldajana ning turundusvaldkonna teenuste osutamisega. 2023. aastal jätkab osaühing oma tavapärast tegevust. Jätkub
ssb.ee
Osaühing tegeleb messide ja konverentside korraldajana ning turundusvaldkonna teenuste osutamisega. 2023. aastal jätkab osaühing oma tavapärast tegevust. Jätkub messide ja konverentside korraldamine ning turundusvaldkonna teenuste osutamine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.