Rohkema info nägemiseks:

Peeter Meus

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

GARAAŽI HOONEÜHISTU NÕLVAK TÜH tegevusaruanne 2022

Garaaži hooneühistu "Nõlvak "Majandusaasta aruanne kajastab tegevust 2022 aasta jooksul . Tegevus eesmärk on hooneühistus olevate ehitiste ja maatüki mõtteliste osade ühine majandamine ja hooneühistu liikmete huvide esindamine . Hooneühistutööd korraldab esimees . Juhatuse tööd ei tasustata.

Dropdown

kõik artiklid

AADLIVILLA KINNISVARA TEENUSED OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Aadlivilla Kinnisvara Teenused OÜ on asutatud 02.02.2017.a. Ettevõtte tegevusalaks on maakler-, hindamis- ja muude kinnisvaraalaste teenuste pakk
ssb.ee
Sissejuhatus Aadlivilla Kinnisvara Teenused OÜ on asutatud 02.02.2017.a. Ettevõtte tegevusalaks on maakler-, hindamis- ja muude kinnisvaraalaste teenuste pakkumine klientidele: ostjatele, müüjatele, üürnikele, üürileandjatele ja teistele kinnisvaraomanikele. Tulud, kulud, kasum 2022.a. oli Aadlivilla Kinnisvara Teenused OÜ müügitulu 25 880 € 2022.a. oli Aadlivilla Kinnisvara Teenused OÜ kasum 4 268€. Personal Ettevõttes pakkus maaklerteenuseid 1 inimest. Juhatuse liige Peeter Meus on saanud juhatuse liikme tasu 8 337 €.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.