Rohkema info nägemiseks:

Sander Agan

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Autode hooldustööd jms teenused, tooted, konsultatsioonid

LESVENAUTO OÜ tegevusaruanne 2022

Möödunud aruandeaasta vastuvõetud juhatuse otsused ning tegevjuhtkonna igapäevased tegevuspõhimõtted lähtusid eelkõige iga unksiku tegevusvaldkonna maksimaalsest ratsionaliseerimisest ja tegevusriskide maandamisest. Lesvenauto OÜ põhitegevusalaks oli mootorsõidukite hooldus ja remont. Majandusaastal tegevus toimus ja müügitulu oli 133 tuhat eurot. 2022 aastal töötas ettevõttes 5 töölist. 2023 aastal on plaan oma tegevust laiendada.

Dropdown

kõik artiklid

SENDOPLEX OÜ tegevusaruanne 2022

Sendoplex OÜ lõppenud majandusaasta oli ettevõttele aktiivne tegevusaasta. Kogu ettevõtte munungitulu 2022.a. oli 248 tuhat eurot. Ettevõtte majandusaasta äri
ssb.ee
Sendoplex OÜ lõppenud majandusaasta oli ettevõttele aktiivne tegevusaasta. Kogu ettevõtte munungitulu 2022.a. oli 248 tuhat eurot. Ettevõtte majandusaasta ärikasum oli 25 tuhat eurot. Osaunhingu juhatus on unheliikmeline.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.