Rohkema info nägemiseks:

Viktor Peterson

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

KINDLUSTUSVAHENDUSE BÜROO ŠTEIGER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kindlustusvahenduse Büroo Steiger põhitegevusala on kindlustusvahendus ja juuridiliste isikute nõustamine kindlustusküsimustes. 2022. aastal oli müügitulu 13047eurot . Keskmine põhitöökohaga töötajate arv 2022.a. oli üks. Bruttopalga täissumma moodustas 2022 .a. 7921.- krooni. 2022. aasta jooksul on plaanis tehnoloogiate uuendamine ja intensifitseerimine, ning soses sellega võib muutuda ka ettevõte programmide hulk ja arvutite park .

Dropdown

kõik artiklid

KINDLUSTUS JA KONSULTATSIOON OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Kindlustus ja Konsultatsioon põhitegevusala on kindlustusvahendus ja juuridiliste- ja eraisikute nõustamine kindlustusküsimustes. 2022. aastal oli OÜ Kindlu
ssb.ee
OÜ Kindlustus ja Konsultatsioon põhitegevusala on kindlustusvahendus ja juuridiliste- ja eraisikute nõustamine kindlustusküsimustes. 2022. aastal oli OÜ Kindlustus ja Konsultatsioon tulu on 17715 EUR. Keskmine põhitöökohaga töötajate arv 2022. a. oli kaks. Bruttopalga täissumma moodustas 2022.a. 7977 EUR Edasine plaan on klientide teenistuse kvaliteedi tõstmine, tehnoloogia muutmine uute arvutiprogrammide kasutamisega .

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.