Rohkema info nägemiseks:

Aivar Kipper

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
jookide müük, toiduainete hulgimüük, pakendid, kaubandus ja teenused

KENEST PROJEKT OÜ tegevusaruanne 2022

Kenest Projekt OÜ tegeleb peamiselt Villa Nõva haldamisega. Möödunud majandusaastal oli 10%-line käibetõus, mille põhjuseks on riiklike piirangute leebumine seoses pandeemiaga. Tuleva 2023 aasta eesmärk on jätkata tegevust peamisel tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

JADASSON OÜ tegevusaruanne 2022

Jadasson Osaühing alustas tegevust 1994 aastal. Jadasson OÜ peamiseks tegevusalaks on kaupluste, ladude sisustuse ning suurköökide sisustuse ja seadmete, nii u
ssb.ee
Jadasson Osaühing alustas tegevust 1994 aastal. Jadasson OÜ peamiseks tegevusalaks on kaupluste, ladude sisustuse ning suurköökide sisustuse ja seadmete, nii uute kui kasutatud, müük Eestis ja Soomes ning nende hilisem hooldus. Jadasson OÜ annab tööd 6 töötajale. Möödunud majandusaastal oli müügitulu seis stabiilne eelmise aastaga võrreldes. Juhtkond hindab ettevõtet hästi kapitaliseerituks ning lühi- ja pikaajaliselt jätkusuutlikkuks. Tuleval, 2023. aastal, on plaanis jätkata tegevust senistel alustel ning loodetavasti õnnestub müügitulu kasvatada 400 tuh peale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.