Rohkema info nägemiseks:

Ahti Leppik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutirakendused, Side- ja multimeediatarkvarapakett, Tarkvara tugiteenused, Tarkvaraga seotud teenused, Dokumentide loomise, joonestus-, piltkaardistus-, plaanimise ja tootlikkuse tarkvarapakett, Tarkvarapaketi utiliit, Mitmesugused tarkvarapaketid ja arvutisüsteemid, Operatsioonisüsteemid, Üldtarkvarapakett, Varundus- või taastustarkvarapakett

Microsoft Education lahenduste päev

Seminaripäev haridustehnoloogia arvamusliidritele. Visioon ühendati kasutajate praktika ja kogemusega. Haridus- ja Teadusministeeriumi tegemised, Microsofti pilvelahenduste kasutamise kogemustest koolides, Microsofti litsentside soetamise võimalused. Demoti Microsoft Surface ja JP.IK arvuteid. The post Microsoft Education lahenduste päev appeared first on GT Tarkvara.

Loe algallikast gttarkvara.ee

Dropdown

kõik artiklid

Veebiseminarid haridusasutustele

Septembris räägime haridusasutustele järgmistel teemadel - Office 365 ja Teams. The post Veebiseminarid haridusasutustele appeared first on GT Tarkvara.
gttarkvara.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.