Rohkema info nägemiseks:

Kadri Artma

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
laenuühistud, valdusfirmad

NOVOTAR BIOTECH OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ NOVOTAR BIOTECH põhitegevuseks on biotehnoloogia-alase oskusteabe, teenuste ja kaupade müük ning vahendustegevus. 2022. aasta müügitulust langes põhitegevusele 100%. Aruandeaasta käive oli 58 tuhat ja kasum 2 tuhat eurot. OÜ NOVOTAR BIOTECH juhatus koosneb 3 liikmest. Juhatuse liikmetele nende ametikoha eest 2022. aastal palka ei makstud. 2023. aastal on plaanis jätkata ettevõtte põhitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

SOLIS US INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Konsolideerimisgrupp Solis US Invest OÜ koosneb emaettevõtjast Solis US Invest OÜ ja kolmest tütarettevõtjast, kelleks on Solis BioDyne OÜ, SBD Capital OÜ ja N
ssb.ee
Konsolideerimisgrupp Solis US Invest OÜ koosneb emaettevõtjast Solis US Invest OÜ ja kolmest tütarettevõtjast, kelleks on Solis BioDyne OÜ, SBD Capital OÜ ja NOBISOL Technologies OÜ. Emaettevõtja roll on olla valdusfirma. Solis BioDyne OÜ põhitegevuseks on biotehnoloogiliste toodete arendus, tootmine ja müük. SBD Capital OÜ põhitegevuseks on enda kinnisvara arendamine ja NOBISOL Technologies OÜ põhitegevuseks on biotehnoloogia-alase oskusteabe, teenuste ja kaupade müük ning vahendustegevus. Emaettevõtja omab kõigis tütarettevõtjates 100%-list osalust ja täielikku valitsevat mõju.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.