Rohkema info nägemiseks:

Pait Teesalu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
silmaarstid jms teenused, tooted, konsultatsioonid

OFTOP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Oftop 2022.a. majandustegevusest: OÜ Oftop on Eesti Haigekassa lepingupartner Võru maakonnas. Aruandeaastal teostati silmaarsti ambulatoorset vastuvõttu aadressil Jüri 19a, Võru. Aruandeaasta müügitulu oli 232 tuhat eurot ja ärikahjum 202 tuhat eurot. Võrreldes 2021 aastaga osaühingu käive vähenes 327 tuhande euro võrra, kuna alates 2021 aasta 4. kvartalist lõpetati teenuse osutamine Tartus, kus osaühing ei osutunud valituks Eesti Haigekassa lepingupartneriks. Osaühingu põhieesmärgiks on jätkuvalt pakkuda kvaliteetset ja patsiendisõbralikku oftalmoloogilist ambulatoorset eriarstiabi.

Dropdown

kõik artiklid

REFOCUS SILMAKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

ReFocus Silmakeskus OÜ asutati 2005 aastal ja selle põhiline tegevusala on oftalmoloogilise eriarstiabi osutamine. ReFocuse Tallinna ja Tartu kliinikutes teosta
ssb.ee
ReFocus Silmakeskus OÜ asutati 2005 aastal ja selle põhiline tegevusala on oftalmoloogilise eriarstiabi osutamine. ReFocuse Tallinna ja Tartu kliinikutes teostatakse erinevad prillidest vabastavad silmaoperatsioone. Tartumaal on ReFocus Silmakeskus OÜ ka Eesti Haigekassa lepingupartneriks oftalmoogia ambulatoorse vastuvõtu ja katarakti operatsioonide osas. Eesti Haigekassa tasus 2022 aastal osutatud raviteenuste eest 1,6 miljonit eurot, mis moodustas 50,4% raviteenuste aastakäibest. Võrreldes eelneva aastaga suurenes tasuliste raviteenuste maht 23%. ReFocus Silmakeskus OÜ 2022.a.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.