Rohkema info nägemiseks:

Kaido Saarma

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
arvutiremont, arvutihooldus ja remont

TURBUNEEME KÜLASELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Turbuneeme Külaseltsi põhitegevuseks on Turbuneeme küla traditsioonide taaselustamine ja alleshoidmine, küla kooskäimise koha korrastamine ja ürituste korraldamine, veehaarde hooldamine ja haldamine. Juhatuse tööd juhib juhatuse esimees. Juhatuses on kuus liiget, kes võivad MTÜd iseseisvalt esindada. Rahalised vahendid seltsi tavategevuseks saadakse liikmemaksudest ja kohaliku omavalitsuse toetustest. Korraldatakse igakevadine küla ja lähiümbruse teeäärsete koristamine ja korrastamine, hooldatakse külaplatsi. Traditsioonina korraldatakse juulis kalurite päev ning detsembris küla jõulupidu.

Dropdown

kõik artiklid

ABOBASE SYSTEMS OÜ tegevusaruanne 2022

Üldinfo Abobase Systems OÜ põhitegevusalaks on oma varade investeerimine. Investeerime väga erinevatesse varaklassidesse. Varaklasside vahelise varapaigutamise
ssb.ee
Üldinfo Abobase Systems OÜ põhitegevusalaks on oma varade investeerimine. Investeerime väga erinevatesse varaklassidesse. Varaklasside vahelise varapaigutamisel arvestame majandustsüklite faase. Ettevõte baseerub 100% Eesti kapitalil. Ettevõttel on varade paigutamisel pikk vaade. Lühiajalised muutused turgudel ja varade väärtuste ümberhindamistest tekkinud äritegevuse tulukuse vähenemine languse faasis on osa investeerimistegevusest. Abobase Systems OÜ omab sidusettevõtet Moreorless OÜ. Äritegevuse ülevaade Abobase Systems OÜ 2022.aasta müügitulu oli kokku 1010 eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.