Rohkema info nägemiseks:

Karry Küünemäe

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
autod ja autotarbed, rehvid ja rehvitööd

JUGASSAARE SÕPRADE KLUBI KORMORAN MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Jugassaare Sõprade Klubi alustas tegevust 2003.aasta aprillis oma põhikirjalise tegevusega. Klubi põhilisteks tegevusaladeks on linnuvaatlused, loodushoid, kalapüük ja koolituste läbiviimine. 2021.aastal jätkas klubi põhikirjalist tegevust. Aruandeaastal kujunes mittetulundusühingu tulemiks kahjum 185 eurot (2021: kahjum 337 eurot) Klubis on 10 liiget. Klubis ei olnud aruandeaastal palgalisi töötajaid. Tuleval aastal jätkab mittetulundusühing oma põhitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

HERMENTE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Hermente tegeles 2022.a. üldhitustööde,sanitaartehniliste ja abitööde osutamisega. 2022.a. ei tehtud uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotu
ssb.ee
OÜ Hermente tegeles 2022.a. üldhitustööde,sanitaartehniliste ja abitööde osutamisega. 2022.a. ei tehtud uurimis- ja arendustegevuse projekte ning nendega seotud kulutusi ei olnud, samuti ei planeerita neid ka 2023.a. Ettevõtte juhatuse liikmetele ei ole ette nähtud töölepingu lõppedes hüvitisi. Ettevõte ei ole väljastanud garantiisid ja andnud potentsiaalseid kohustusi.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.