Rohkema info nägemiseks:

Andrus Sonts

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
toiduainetetööstus, toiduainetööstuse seadmed ja materjalid, toitlustusettevõtete seadmed, toitlustustarvikud

PAPLI INVEST AS tegevusaruanne 2022

Papli Invest AS on alates 1997. aastast tegutsev ettevõte, mille põhitegevuseks on kinnisvaratehingud, endale kuuluva kinnisvara rendileandmine, majutusteenused. 2022.a. käive oli 51314 EUR, puhaskasum 260380 EUR. Lõppenud majandusaasta kujunes edukaks. Enamus kasumist tuli sidusettevõtte osa väärtuse kasvust. Ettevõttes ei ole palgalisi töötajaid. 2023.a. on plaanis arendada kinnisvara renditegevust. Juhatusele ega nõukogu liikmetele majandusaastal tasu makstud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

PÄRNU LINN, PAPLI TN 28 KORTERIÜHISTU tegevusaruanne 2022

Korteriühistu Pärnu linn, Papli tn 28 eesmärgiks on elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine, hoone korrashoiu eest hoolitsemine, vajalike remonttööde teos
ssb.ee
Korteriühistu Pärnu linn, Papli tn 28 eesmärgiks on elamu heaperemeheliku kasutamise korraldamine, hoone korrashoiu eest hoolitsemine, vajalike remonttööde teostamine ja korteriomanike poolt laekuvate maksete sihtotstarbeline kasutamine. KÜ Pärnu linn, Papli tn 28 tööd korraldab juhatus. Juhatus on üheliikmeline. Töölepinguga töötajaid tööle ei ole võetud, samuti ei maksta tasu juhatuse liikmele. Haldusteenust ostuab KV Halduskoda OÜ. 2022. aasta tehti remondifondi vahendite arvelt hooldustöid kokku summas 154 eurot, sh: (cid:127) peenarde ja taimede korrastamine 70 eurot (cid:127)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.