Rohkema info nägemiseks:

Oleg Šilenok

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
autod ja autotarbed, autokaupade ja -varuosade hulgimüük, autotarbed

KLEERON OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal moodustas OÜ-l Kleeron müügitulu 539 080 EUR. OÜ Kleeron klientideks on juriidilised isikud ja eraisikud. OÜ Kleeron tegutseb alates aastast 1998, ettevõte põhitegevuseks on autovaruosade, varustuse, autokeemia ja aksessuaaride jäemüük. Suured kulutused on tehtud e-kaubanduse arendamiseks. E-kaubanduse arendamine on väga kulukas ja aeganõudev, mida kindlasti jätkame ka järgmistel aastatel.

Dropdown

kõik artiklid

RISTMIK LASNAMÄE OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal moodustas OÜ-l Ristmik Lasnamäe müügitulu 738 209 EUR. OÜ Ristmik Lasnamäe klientideks on juriidilised isikud ja eraisikud. OÜ Ristmik Lasnamäe ei
ssb.ee
2022. aastal moodustas OÜ-l Ristmik Lasnamäe müügitulu 738 209 EUR. OÜ Ristmik Lasnamäe klientideks on juriidilised isikud ja eraisikud. OÜ Ristmik Lasnamäe ei kasuta laenukapitali. Tegevus finantseeritakse oma majandustegevusest. 2022. aastal kavatseb OÜ Ristmik Lasnamäe jätkata pakutava sortimendi laiendamist, mille tulemusena loodetakse saavutada kuni 10%-line müügitulu juurdekasv. Plaanitakse 2023. aastal teostada range kontroll firma kulutuste üle. Firma juhtkonna eesmärk 2023. aastal - säilitada firma kõrge rentaablus ning baasi kindlustamine selle edaspidiseks pikaajaliseks kasvuks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.