Rohkema info nägemiseks:

Urmas Savi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
meedia ja trükk, Trükiteenused, Trüki- ja seotud teenused, Infolehed, trükiteenused, Blanketid, Trükikojad

AKTAPRINT OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus Aktaprint OÜ (edaspidi „Ettevõte“) on ofset-trükiettevõte. Ettevõtte toodanguks on kõrge kvaliteediga ja mitmekülgsete järeltöötlusvõimetega trükitooted ning lisaks pakub trükiste täiendavat ja väärtust tõstvat töötlemist. Trükiste tootmist ja trükiteenust osutatakse nii Eesti kui ka välisklientidele. Aruande aastal täiendavaid olulisi investeeringuid ei tehtud. Tegevus on jätkuvalt hooajaline, kus tippudeks on kevad ja sügis. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Aktaprint OÜ müügitulu 2,327 mln eurot. 2021. aastal moodustas Aktaprint OÜ müügitulu 1,832 mln eurot.

Dropdown

kõik artiklid

SAVEEST OÜ tegevusaruanne 2022

Saveest OÜ on haldusettevõte mille põhitegevuseks on Aktaprint OÜ osade hoidmine. Saveest OÜ-le kuulub 100% Aktaprint OÜ osadest.
ssb.ee
Saveest OÜ on haldusettevõte mille põhitegevuseks on Aktaprint OÜ osade hoidmine. Saveest OÜ-le kuulub 100% Aktaprint OÜ osadest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.