Rohkema info nägemiseks:

Jesper Markmann Andersen

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
metalltooted jms teenused, tooted, konsultatsioonid

EW PRODUCTION OÜ tegevusaruanne 2022

EW Production OÜ tegi 2022. aasta vältel tihadat koostööd meie peamise müügipartneri Marine Support A/S-iga Norras. Põhiliseks tegevuseks oli vedelikumahutite müük ja paigaldus.

Dropdown

kõik artiklid

PIVOTS ENGINEERING OÜ tegevusaruanne 2022

2017. aastal alustas Pivots Engineering OÜ kalakasvatus-pargaste luukide automaatika süsteemide väljatöötamist. Töötati välja ainulaadne tarkvara, mis juhib pa
ssb.ee
2017. aastal alustas Pivots Engineering OÜ kalakasvatus-pargaste luukide automaatika süsteemide väljatöötamist. Töötati välja ainulaadne tarkvara, mis juhib pargasel asuvate toidumahutite mõõdikute tööd. 2018. ja 2019. aastal tegeleti toote arendamisega edasi ning müüdi tooteid Norra turul. 2022. aastal müüdi toodet Norra turul. Klientide tagasiside on aidanud ainulaadse toote arendusega edasi tegeleda. 2023. aastal on oodata väljatöötatud toodete müügi kasvu.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.