Rohkema info nägemiseks:

Kristi Aulik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

JW INVESTMENTS OÜ tegevusaruanne 2022

2016.aastal alustas ettevõte taas majandustegevusega. Ettevõte omab paari kinnisvara investeeringut Tallinnas, mida hoitakse nii väärtuse tõusu kui üürileandmise eesmärgil. Aruandeaastal ettevõttes töötajaid ei olnud ja juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

AULIK CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

Ajavahemikul 12. märtsist kuni 17. maini 2020 kehtis Eestis koroonaviiruse COVID-19 laialdase leviku tõttu eriolukord. Eriolukorrast tingitud ebamäärasuse mõju
ssb.ee
Ajavahemikul 12. märtsist kuni 17. maini 2020 kehtis Eestis koroonaviiruse COVID-19 laialdase leviku tõttu eriolukord. Eriolukorrast tingitud ebamäärasuse mõju majandusele on ebaselge. Juhtkond eeldab, et nimetatud asjaolust tulenevalt ei ole vajadust 2022. a. aastaaruannet korrigeerida ning tegevus jätkub järgmise 12 kuu jooksul.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.