Rohkema info nägemiseks:

Ivar Pukspuu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
toiduainete hulgimüük, kaubandus ja teenused

LINDH INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Lindh Invest asutati 23.01.2006. a. põhitegevusalaga kinnis- ja vallasvara arendus ja haldamine. Aruandeaastal tegeleti kinnisvaraalase konsultatsiooniga ja kinnisvara väljarentimisega. 2022. aastal ettevõte arendas edasi ja jätkas oma põhitegevust, projektidega tegeles juhatuse liige. Olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid aruandeaastal ei tehtud ja neid ei plaanita ka järgmiseks aastaks.

Dropdown

kõik artiklid

KPP VALDUS OÜ tegevusaruanne 2022

KPP Valdus OÜ asutati 2014. aastal eesmärgiga hallata ettevõttega seotud investeeringuid. 2022. aastal tegeles KPP Valdus OÜ talle kuuluva Puratos Malt OÜ osal
ssb.ee
KPP Valdus OÜ asutati 2014. aastal eesmärgiga hallata ettevõttega seotud investeeringuid. 2022. aastal tegeles KPP Valdus OÜ talle kuuluva Puratos Malt OÜ osalusega seotud investeeringu haldamisega. Ettevõte plaanib säilitada enda valduses sidusettevõtte Puratos Malt OÜ osaluse ja efektiivselt investeerida ettevõttele kuulvaid vabu vahendeid. KPP Valdus OÜ-l 2022. aastal müügitulu ei olnud (2021: 0). KPP Valdus OÜ-l 2022. aastal töötajaid ei olnud (2021: 0).

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.