Rohkema info nägemiseks:

Enno Rõõs

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Torud, Kanalisatsiooni ehitustööd, Õhu osalise konditsioneerimisega kliimaseadmete paigaldustööd, ehitus, ehitamine, jahutus- ja kliimaseaded, soojuspumbad, küttesüsteemide ehitus, müük, Ventilatsioonisüsteemide hooldus, projektijuht

JÄRVA ETTEVÕTJATE SELTS MTÜ tegevusaruanne 2022

Mittetulundusühing Järva Ettevõtjate Selts põhikiri on kinnitatud 18.09.2009. Järva Ettevõtjate Seltsi eesmärgiks on ettevõtluse arendamine Järvamaal ja ettevõtlusega seotud ürituste korraldamine. Järva Ettevõtjate Seltsi juhtorganiks on juhatus. Juhatus koosneb kuni viiest liikmest. Mittetulundusühingul ei ole palgalisi töötajaid, samuti ei maksta palka juhtorganitesse valitud isikutele. Tegevuseks vajalikud vahendid laekuvad liikmemaksudest. Koostatud majandusaasta tulemiks oli 0 eurot ja bilansimahuks 2 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

FR ROOTOR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ FR Rootor on registreeritud 14.04.1998 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on insenertehniline projekteerimine ja nõustamine. Juhatus koosneb ühest liikmest.
ssb.ee
OÜ FR Rootor on registreeritud 14.04.1998 aastal. Ettevõtte tegevusalaks on insenertehniline projekteerimine ja nõustamine. Juhatus koosneb ühest liikmest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.