Rohkema info nägemiseks:

Ilme Männi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
reisimine ja matkamine, reisifirma tegevused, Sõitjatevedu, puhkus ja meelelahutus

ILVEKS GRUPP OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ilveks Grupp asutati 1998 aastal. Põhitegevusalaks aruandeaastal oli ja jääb järgmiseks aastaks oma mitteeluruumide rendile andmine, transporditeenuste ja teiste teenuste osutamine. Juhatuse liikmetele hüvitist ei maksta. 2023. aastal proovime taastada oma tegevuse valdkonda.

Dropdown

kõik artiklid

VIRU REISID OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli jätkuvalt keerukas, kuid ettevõtel oli siiski võimalik tegevust piiratud kujul jätkata. Reise korraldati peamiselt lähiriikidesse. Kaugematesse
ssb.ee
2022. aasta oli jätkuvalt keerukas, kuid ettevõtel oli siiski võimalik tegevust piiratud kujul jätkata. Reise korraldati peamiselt lähiriikidesse. Kaugematesse sihtkohtadesse suunduvad ja tulusamad reisid lükati üldjuhul edasi ning tühistatud reisidele registreerunud kliendid kavandavad sõite 2023. aastaks või hilisemaks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.