Rohkema info nägemiseks:

Jüri Kaljundi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

WEEKDONE OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal kutsusid maailmamajanduse probleemid, koroonakriisi järelmõjud ning äriklientide kulude kokkuhoid esile Weekdone müügitegevuse vähenemise. Konkurents ettevõtete eesmärkide seadmise, meeskondade juhtimise ja sisekommunikatsiooni tarkvara turul suurenes. Ka konkureerivatel firmadel oli palju majanduslikke probleeme, kasvu asemel toimus palju koondamisi ning ettevõtete sulgemisi. Tänaseks on Weekdone sel turul üks väga paljudest niššilahenduste pakkujast, kuid pole saavutanud kriitilist massi ega kasvu. Jätkus eksperimenteerimine, tootearendus ning tarkvara müük ja turundus kogu

Dropdown

kõik artiklid

CUSTOMIX OÜ tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus 2022. aastal tegeles Customix OÜ eelkõige programmeerimis- ja tootearendusteenuste, disainitööde ja sidusettevõtetele juhtimisteenuste pakkumisega.
ssb.ee
Sissejuhatus 2022. aastal tegeles Customix OÜ eelkõige programmeerimis- ja tootearendusteenuste, disainitööde ja sidusettevõtetele juhtimisteenuste pakkumisega. Suuri muudatusi võrreldes eelmiste aastatega ettevõtte tegevuses ei olnud. Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas Customix OÜ müügitulu 83,8 tuhat eurot (2020. a 55,1 tuhat eurot). Customix OÜ müüs teenuseid Eestis. Customix OÜ netokasumiks kujunes 36,8 tuhat eurot (2021. a 28,6 tuhat eurot). Muud tegevuskulud olid 2022. a 2,0 tuhat eurot (2021. a 1,7 tuh eurot). Investeeringud Aruandeperioodil investeeringuid ei tehtud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.