Rohkema info nägemiseks:

Madis Sassiad

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
Infosüsteemide arendus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

GOSWIFT OÜ tegevusaruanne 2022

GoSwift OÜ opereerib piirijärjekordi Eestis ja Leedus. Vene-Ukraina sõda on ettevõtte majandustulemusi tugevalt mõjutanud. Piiriületused on madalseisus. Tänu tegevuskulude kärpimisele ja erinevatele tugimeetmetele suutis ettevõte lõpetada aasta väikese kasumiga. Ettevõtte juhtkond on teinud mitmesuguseid kärpeid, on kasutatud riiklikke toetusmeetmeid. Aruande koostamise ajal on väljatöötamisel uued tegevussuunad. Kavandamisel on teenuste pakkumine mitmetel uutel turgudel. Välja töötamisel on logistika- ja tööstusettevõtetele suunatud transpordi- ja läbipääsulahendused.

Dropdown

kõik artiklid

ITL DIGITAL LAB MTÜ tegevusaruanne 2022

2022 aastal MTÜ’l ei olnud ühtegi aktiivset projekti. Lõpetati tööleping osaajaga töötanud raamatupidajaga, edaspidi kasutatakse raamatupidamise firmat, kus tas
ssb.ee
2022 aastal MTÜ’l ei olnud ühtegi aktiivset projekti. Lõpetati tööleping osaajaga töötanud raamatupidajaga, edaspidi kasutatakse raamatupidamise firmat, kus tasutakse reaalsete tehingute pealt. MTÜ jätkab tegutsemist intelligentsete transpordisüsteemide valdkonnas olles ITS National’si liige ITS Estonia brändiga. MTÜ eesmärk on jätkuvalt toetada innovatsiooniloomet IKT valdkonnas. Antud eesmärgi täitmist koordineeritakse ühiselt ITL strateegia kaudu. 2023 aastal otsime jätkuvalt võimalusi uute projektide algatamiseks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.