Rohkema info nägemiseks:

Triin Raja

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
audiitori- ja raamatupidamisteenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

CFO KONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

CFO Konsult OÜ on 2006. aastal asutatud äriühing, mille peamiseks tegevusalaks on raamatupidamisteenuste osutamine. Äriühingu müügitulu oli majandusaastal 23 805 eurot ning puhaskasum 14 297 eurot. CFO Konsult OÜ juhatus oli majandusaastal 2-liikmeline. Juhatuse liikmetele arvestati tasusid 4 894 eurot, muid soodustusi ei antud. CFO Konsult OÜ eesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata samal suunal.

Dropdown

kõik artiklid

LARIMAR GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Larimar Group OÜ on 2007. aastal asutatud äriühing, mille peamiseks tegevusalaks oli majandusaastal mööbli vahendamine. Äriühingu müügitulu moodustas 2022. aas
ssb.ee
Larimar Group OÜ on 2007. aastal asutatud äriühing, mille peamiseks tegevusalaks oli majandusaastal mööbli vahendamine. Äriühingu müügitulu moodustas 2022. aastal 170 101 eurot ning puhaskasumiks kujunes 874 eurot. Investeeringuid põhivarasse ei tehtud. Larimar Group OÜ juhatus oli majandusaastal 1-liikmeline, kellele arvestati tasusid 4 936 eurot, muidu soodustusi ei antud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.