Rohkema info nägemiseks:

Einar Entsik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

TROGEN KONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Trogen Konsult asutati 10. novembril 2014.aastal. Firma tegeleb äri- ja juhtimisalase nõustamisega. Majandusaasta aruandes kajastatud müügitulu on saadud konsultatsiooniteenuste müügist. Firma jätkab 2023 aastal konsultatsiooniteenuste müügiga.

Dropdown

kõik artiklid

ANC OÜ tegevusaruanne 2022

ANC OÜ asutati 03. juulil 2009. aastal. Osaühingu tegevusaladeks on kinnisvara ostmine ja müümine ja investeeringud erinevatesse kinnisvara-alastesse projektide
ssb.ee
ANC OÜ asutati 03. juulil 2009. aastal. Osaühingu tegevusaladeks on kinnisvara ostmine ja müümine ja investeeringud erinevatesse kinnisvara-alastesse projektidesse ning kinnisvara-alane konsultatsioonitegevus. ANC OÜ 2022.majandusaasta lõppes kahjumiga ning ettevõtte omakapital on negatiivne. Arendame pooleliolevat kinnisvaraprojekti, mis peaks realiseeruma vahemikus 2023-2025 ning juhatus on veendunud firma tegevuse jätkusuutlikkuses, Osaühing loodab alustada 2023. aastal uue kinnisvaraprojektiga ja viia omakapital seadusega vastavusse.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.