Rohkema info nägemiseks:

Andrus Lõo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

LARK CONSULT OÜ tegevusaruanne 2022

Lark Consult OÜ põhitegevuseks 2022.a. oli investeerimistegevus. 2022.aasta lõpus omas osaühing osalust 2 osaühingus, mis oli 100%-line osalus Lark Assets OÜ-s ja 60%-line osalus OÜ-s N-Kaubandus. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele tasu makstud ei ole. Töötajaid tööle palgatud ei ole. 2023.a. on plaanis tegutseda tavapärasel tegevusalal.

Dropdown

kõik artiklid

LARK ASSETS OÜ tegevusaruanne 2022

Lark Assets OÜ on asutatud Lark Consult OÜ tütarfirmana 17.02. 2020.a. Peamiseks tegevusalaks on investeerimistegevus. Algust on tehtud lühiajaliste investeeri
ssb.ee
Lark Assets OÜ on asutatud Lark Consult OÜ tütarfirmana 17.02. 2020.a. Peamiseks tegevusalaks on investeerimistegevus. Algust on tehtud lühiajaliste investeeringutega, aktsiate ostu-müügiga USA aktsiaturgudel. Finantsinvesteeringutelt kasumit ei saadud ja kõik aktsiad müüdi ära. Töötajaid majandusaastal ei olnud. 2023.a. on plaanis alustada uuesti investeerimistegevusega aktsiaturgudel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.