Rohkema info nägemiseks:

Kaido Leesmann

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

L-FITNESS OÜ tegevusaruanne 2022

L-Fitness OÜ põhitegevuseks oli 2022. aastal toidulisandite, jõusaaliriiete ja aksessuaaride jae- ja veebimüük. Põhilised brändid olid: QNT, Real Pharm, Iconfit. Põhiklientideks füüsilises poes olid SK Reval-Sport ja SK Kalev SPA kliendid. E-poes müüdi kaupa üle kogu Eesti. Firma plaanib 2023. aastal käibekasvu.

Dropdown

kõik artiklid

ESTONIAN FITNESS OÜ tegevusaruanne 2022

Estonian Fitness OÜ põhitegevusalaks oli 2022. aastal jätkuvalt rõivaste ja rõivalisandite hulgimüük. Käibekasvu pole toimunud, kuna rõivabrändid GASP ja Better
ssb.ee
Estonian Fitness OÜ põhitegevusalaks oli 2022. aastal jätkuvalt rõivaste ja rõivalisandite hulgimüük. Käibekasvu pole toimunud, kuna rõivabrändid GASP ja Better Bodies, mille ametlik maaletooja on Estonian Fitness OÜ, on suunatud üsna kitsale sihtrühmale. GASP on puhtalt ainult jõusaalis käivate inimeste rõivas. Suurim müügikanal 2022. aastal oli L-Fitness OÜ.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.