Rohkema info nägemiseks:

Tarmo Kriis

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

BUSINEXT EESTI OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing tegeleb isikukaitsevahendite maaletoomise ja müügiga. Seoses corona pandeemia taandumisega vähenes oluliselt vajadus kiirtestide järele, millest on tingitud ka ettevõtte käibe langus eelmise aruandeaastaga võrreldes. 2023.aastal jätkatakse tegevust meditsiini valdkonnas tarvikute ja vahendite maaletoojana.

Dropdown

kõik artiklid

TANTSUTRUPP MODUS MTÜ tegevusaruanne 2022

Korraldatud võistlused ja sündmused: Traditsioonilised sündmused korraldati tavapärasest viksemas mahus Osaletud suuremad sündmused: Tallinna Võimlemispidu,
ssb.ee
Korraldatud võistlused ja sündmused: Traditsioonilised sündmused korraldati tavapärasest viksemas mahus Osaletud suuremad sündmused: Tallinna Võimlemispidu, Vanalinnapäevad, Tallinna Jõuluturg Esinemised: Esinemised tellimisel suveperioodil ja aasta lõpus. Trupp tegutses aruandeperioodil rendipinnal Tatari 64. Trupis treeningutel ja muudel üritustel liikmelisuse alusel osalejaid ca 60 inimest. Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.