Rohkema info nägemiseks:

Ain Kivisaar

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MAARJAMÄE KODU OÜ tegevusaruanne 2022

Maarjamäe Kodu OÜ on Metro Capital OÜ konsolideerimisgruppi kuuluv kinnisvaraarendusettevõte, mis 2021. aastal omandas Eesti Näituste kompleksi teenindavad kinnistud. Alast jalutuskäigu kaugusel asuv Tallinna Lauluväljak, Maarjamäe ajalookeskus koos Filmimuuseumiga ning suvel asendamatu merepromenaad täiendavad kinnistute juba niigi suurepärast asuohta veelgi. Tulevasest kodust jõuab mööda Pirita teed ühtviisi mugavalt nii Piritale kui ka südalinna, soovi korral ka mööda kergliiklusteid. Kinnistu detailplaneering on kehtestamisel ning näeb ette, et alale rajatakse äripindadega elurajoon.

Dropdown

kõik artiklid

HARJU 6 OÜ tegevusaruanne 2022

Harju 6 OÜ peamiseks tegevusalaks on Tallinnas, Harju tn. 6 kinnistul asuva ajaloolise ärihoone – Tallinna Ärikeskuse - majandamine tulu teenimise eesmärgil (EM
ssb.ee
Harju 6 OÜ peamiseks tegevusalaks on Tallinnas, Harju tn. 6 kinnistul asuva ajaloolise ärihoone – Tallinna Ärikeskuse - majandamine tulu teenimise eesmärgil (EMTAK 68201 – enda või renditud kinnisvara üürileandmine ja käitus). Tallinna Ärikeskus on prominentse asukohaga vahetult Vabaduse väljaku ääres paiknev ärihoone, kus paiknevad erinevad söögi- ja meelelahutusasutused, saatkonnad ning kontoripinnad. Enamikku üürnikest seob majaga väga pikaajaline üürisuhe ning residentide rotatsioon on madal. Ettevõte investeeris aruandeperioodi jooksul hoone parendustesse kokku 39 660 (2021: 45 279)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.