Rohkema info nägemiseks:

Henry Aljand

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

IPDX DIAGNOSTICS OÜ tegevusaruanne 2022

IPDx Diagnostics OÜ tegevuseks on immunoprofileerimise tehnoloogia põhiste teenuste ja diagnostiliste testide arendamisse investeerimine ja selliste investeeringute haldamine. Tulud, kulud ja kasum Müügitulu 2022. aastal oli 6 000 eurot. Müügitulust 100% moodustas teenuste müük Eestis. Kahjum majandustegevusest 2022. aastal oli 119 326 eurot. 2022. aastal oli ettevõttel kuus töötajat. IPDx Diagnostics OÜ tegeleb aastal 2023 varasema uurimistegevuse tulemuste tootestamise ja kommertsialiseerimisega.

Dropdown

kõik artiklid

43DB OÜ tegevusaruanne 2022

43dB OÜ teostab tarkvaralahendusi. 2022.aastal müügikäive puudus. Põhikohaga palgal ei olnud ühtegi töötajat. Juhatuse liikmetele palka ei makstud juhatuse lii
ssb.ee
43dB OÜ teostab tarkvaralahendusi. 2022.aastal müügikäive puudus. Põhikohaga palgal ei olnud ühtegi töötajat. Juhatuse liikmetele palka ei makstud juhatuse liikme kohustuste tätimise eest.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.