Rohkema info nägemiseks:

Margit Hirtentreu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
kinnisvarahaldus, ehitus ja kinnisvara, ehitus kinnisvara teenused

HIRTMA OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Hirtma OÜ edukalt kinnisvara haldusega ning muu selle juurde käivaga. Samuti tegeleti kõrvalt ehitustöödega nii Eestis kui ka kinnisvara haldusega Hispaanias. 2023. aastal loodame hoida käivet ja kasvatada kasumlikkust pakkudes oma klientidele erinevaid teenuseid.

Dropdown

kõik artiklid

HIRTEKAVILLA OÜ tegevusaruanne 2022

Hirtekavilla OÜ põhitegevusalaks 2022. majandusaastal oli endiselt enda või renditud kinnisvara üürile andmine. Kõrvaltegevusaladena pakkusime konsultatsioonit
ssb.ee
Hirtekavilla OÜ põhitegevusalaks 2022. majandusaastal oli endiselt enda või renditud kinnisvara üürile andmine. Kõrvaltegevusaladena pakkusime konsultatsiooniteenuseid ning autorendi teenust. Ettevõtte müügituluks kujunes 572 820 eurot ning kasumiks 380 589 eurot. Järgmise aasta eesmärgiks on säilitada ettevõtte müügikäive ning hoida tegevus jätkuvalt kasumlik. Jätkame investeerimist nii Eestisse kui ka välismaale.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.