Rohkema info nägemiseks:

Tiiu Mägi

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
lastelaagrid, puhkekülad, reisimine ja matkamine, Puhkebaasid, Puhkekeskused, puhkus ja meelelahutus

BESTRING OÜ tegevusaruanne 2022

Bestring OÜ on asutatud 25.11.1999. Ettevõtte juhatusse kuulub üks liige, juhataja Tiiu Mägi. Ettevõtte osakud jagunevad võrdselt Tiiu Mägi ja Veikko Tamlaku vahel. Ettevõtte 2022. aasta keskmine töötajate arv aasta jooksul oli 6 (2021: 5). Enamik töötajaid töötas ajutise töölepingu alusel suveperioodil. Põhikohaga töötajaid oli 1, kes on ka juhatuse liige ning töötas töölepinguga. Bestring OÜ'le kuulub Laulasmaa Puhkekeskus Harjumaal, Lääne-Harju vallas, kus põhitegevuseks on KutiMuti Noortelaagri korraldamine koolitegevusest vabal ajal. Aruande aastal puhkas laagris üle 600 lapse.

Dropdown

kõik artiklid

AKTIIVIKESKUS MTÜ tegevusaruanne 2022

MTÜ Aktiivikeskuse tegevusaladeks on spordi- ja kultuuriürituste organiseerimine. 24.augustil organiseerisime Laulasmaal suvelõpu traditsioonilise festivali
ssb.ee
MTÜ Aktiivikeskuse tegevusaladeks on spordi- ja kultuuriürituste organiseerimine. 24.augustil organiseerisime Laulasmaal suvelõpu traditsioonilise festivali "Pärtlipäeva pärlid", kus osales üle 400 inimese. Rohkem kui 600 võistlejat igal etapil võttis osa 2022 aastal korraldatud kolmeetapilisest seiklusrogainist "Libahundi Jälg" , mille etapid toimusid Harjumaal ja üks sügisetapp organiseeriti oktoobris Armeenias, Tshaghkadzori mägikuurortis. Rahalisi investeeringuid ühingul 2023 aastal plaanis teha ei ole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.