Rohkema info nägemiseks:

Kristjan Leedo

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

MÄNDJALA MOTELL OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Mändjala Motell põhitegevusalaks on enda kinnisvara üürileandmine. Ettevõtte omanduses on hoonestatud Kämpingu maaüksuse kompleks aadressil Mändjala küla, Kaarma vald, Saaremaa. Kuna tegemist on puhkekeskusega, siis toimub põhitegevus peamiselt suveperioodil. Kogu hoonestatud Kämpingu maaüksuse kompleks on antud üürile. 2022. aastal osutas operaatori teenust Saaremaa Camp OÜ. 2022.a. Mändjala Motell OÜ-l töötajaid ei olnud. Juhatuse liikmed tasu ei saanud.

Dropdown

kõik artiklid

JUNDAP GLOBAL OÜ tegevusaruanne 2022

Jundap Global OUn (edaspidi ettevonte) on vanikeettevonte, mis loodi 23.04.2018. Ettevonte on arenemisjanrgus ja ponhironhk on suunatud teadus- ja arendustegev
ssb.ee
Jundap Global OUn (edaspidi ettevonte) on vanikeettevonte, mis loodi 23.04.2018. Ettevonte on arenemisjanrgus ja ponhironhk on suunatud teadus- ja arendustegevusele. Aruandeaastal ettevonttes majandustegevust ei toimunud. Ettevonttel ei ole tonontajaid ja juhtorgani liikmetele tasusid ei makstud. Ettevonttel on kaks vonrdse osalusega osanikku.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.