Rohkema info nägemiseks:

Kaidi Vainola

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
vahendustegevus jms teenused, tooted, konsultatsioonid

BERKSHIRE BLOOM OÜ tegevusaruanne 2022

1. majandusaastal oli Hingehoid OÜ peamiseks tegevusalaks invatarvete, isikukaitsevahendite ja muude tervishoiuteenuse osutamiseks vajalike kaupade hulgimüük ning renditeenus. Ühe olulisema sündmusena toimus tütarettevõtte müük. Tütarettevõtte müük tõi kaasa mõningased strateegilised muutused, restruktureerimise ja ettevõtte fookuse muutuse. Majandusaastal oli ettevõttes vaid üks töötaja kuna oldi spetsialiseeritud tegevusvaldkonnas, kus puudus suure tööjõu vajadus. Ettevõtte juhatusele töötasu ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

SPRODT OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte on eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati aastal 2014. Ettevõttel puudus 2022 majandusaastal aktiivne tegevus. Ettevõtte juhatus on üheliikmelin
ssb.ee
Ettevõte on eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati aastal 2014. Ettevõttel puudus 2022 majandusaastal aktiivne tegevus. Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja majandusaastal juhatusele tasu ei makstud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.