Rohkema info nägemiseks:

Robert Gololob

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus- ja viimistlusmaterjalid, metalltooted, ehitus ja kinnisvara

VABA AJA EKSPERT OÜ tegevusaruanne 2022

Põhitegevusalaks on meeskonnaürituste ning seltskonnaürituste korraldamine. Müügiturg on Eesti. Aruandeaastal jätkus uue domeeni ja kodulehe uuendamine. 2023. aastal on plaanis suurendada kodulehe külastatavust ning müügitegevusi. Majandusaasta tegevus on kajastatud õigesti ja õiglaselt.

Dropdown

kõik artiklid

SKAMET OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing Skamet põhitegevuseks 2022-ndal aastal oli saunaahjude, veeboilerite, suitsutorude ja muude metallist toodete valmistamine ning müük ja tegeleti toote
ssb.ee
Osaühing Skamet põhitegevuseks 2022-ndal aastal oli saunaahjude, veeboilerite, suitsutorude ja muude metallist toodete valmistamine ning müük ja tegeleti toote arendusega. Oma valmistoodangut realiseeriti Eestis, Balti riikides kui ka teistes EL riikides nagu näiteks Saksamaa, Rootsi ja Soome. Ettevõtte 2022-nda majandusaasta neto käive oli 1 314 349 eurot. Juhatuse liikmeid on ettevõttes kaks. Töötasu juhatuse liikmele oli summas 34 173 eur.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.