Rohkema info nägemiseks:

Andro Kullerkupp

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ärikonsultatsioonid, Ärinõustamine, õigus- ja konsultatsiooniteenused

VERTEX INVESTMENT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Vertex Investment peamine käve moodustus püsiklientide poolt tellitud teenustest. 2022. aastal oli ettevõtte peamiseks tegevusalaks äri- ja muu juhtimisalane nõustamine. Ettevõtte müügitulu oli 155944 eurot ning kasum 885 eurot. Ettevõte kandis 2022. aastal maha varasemate perioodide lootusetult laekuvaid arveid summas 33477 eurot. Ettevõttes oli palgal juhatuse liige ainuisikuliselt.

Dropdown

kõik artiklid

BEEBEST OÜ tegevusaruanne 2022

Beebest OÜ on asutatud 03.05.2013. Viimastel aastatel ei ole ettevõttes majandustegevust toimunud. Ettevõtte juhatusel on plaanis äriühingu müük uutele omanike
ssb.ee
Beebest OÜ on asutatud 03.05.2013. Viimastel aastatel ei ole ettevõttes majandustegevust toimunud. Ettevõtte juhatusel on plaanis äriühingu müük uutele omanikele või äriühingu likvideerimine.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.