Rohkema info nägemiseks:

José Corominas Comadran

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
ehitus kinnisvara teenused jms teenused, tooted, konsultatsioonid

GALES GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Gales Group OÜ põhitegevuseks on büroo- ja eluruumide soetamine, müük ning üürileandmine ja sellega seotud tegevus. Gales Group OÜ alustas oma tegevust 2004 aastal. Gales Group OÜ-l oli aruandeaastal 1 töötaja kes sai töötasu. Juhatuse liikmele tasu ei makstud. Arvesse võttes eelnevatel aastatel omandatud kogemusi, asetatakse ka järgmisel aastal tegevuse põhirõhk ruumide üürileandmisele.

Dropdown

kõik artiklid

PEPMAR OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Pepmar põhitegevuseks on elu- ja äriruumide soetamise, müügi ning üürimise kaudu tulu teenimine ja sellega seotud tegevus ning teenitud tulu reinvesteerimine
ssb.ee
OÜ Pepmar põhitegevuseks on elu- ja äriruumide soetamise, müügi ning üürimise kaudu tulu teenimine ja sellega seotud tegevus ning teenitud tulu reinvesteerimine. Järgmisel aastal on kavas soetada täiendavaid kinnisvaraobjekte ja jätkata ruumide üürimise ja sellega seotud teenuste müügiga. 2022.a oli OÜ Pepmar juhatus üheliikmeline. Juhatuse liikmele töötasu ei makstud. Töötajaid ei olnud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.