Rohkema info nägemiseks:

Martin Kolu

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog

EGE GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Ege Group OÜ (edaspidi "Ettevõte") põhitegevuseks oli ärilaenude väljastamine. Aruandeaastal laene ei väljastatud ning ühtegi laenu portfellis enam pole. Aruandeaasta lõppes 14 tuhande euro suuruse kahjumiga. Aruandeaastal toimus ettevõtte jagunemine eraldumise teel. Jagunemise tulemusena ei vasta Ettevõtte omakapital Äriseadustikus kehtestatud nõuetele. 2023. aastal on plaanis omakapital viia seadusega vastavusse. Aruandeaastal puudusid ettevõttes palgalised töötajad ning samuti ei makstud juhatuse liikmetele tasusid ega tehtud muid soodustusi.

Dropdown

kõik artiklid

EXCLUSIVE SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

Exclusive Solutions OÜ alustas oma majandustegevust 20.04.2017. Ettevõtte on loodud on hoonestusprojektide arendamiseks. 2022. majandusaasta lõppes kahjumiga 1
ssb.ee
Exclusive Solutions OÜ alustas oma majandustegevust 20.04.2017. Ettevõtte on loodud on hoonestusprojektide arendamiseks. 2022. majandusaasta lõppes kahjumiga 175 367 €. Ettevõtte neto müügitulu oli 95 674 €. Aruandeaastal puudusid palgalised töötajad. Samuti ei makstud juhatuse liikmetele tasusid ega tehtud muid soodustusi. 2023. aastal Exclusive Solutions OÜ jätkab uute hoonestusprojektide arendusega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.