Rohkema info nägemiseks:

Andrei Teljakov

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
tehnoloogiline varustus, õigus- ja konsultatsiooniteenused

CETECHGLOBAL OÜ tegevusaruanne 2022

CeTechGlobal OÜ on asutatud 16.03.2020. Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on hulgikaubandus. 2022. a müügitulu ei teenitud ning aasta lõpetati 434 eurose kahjumiga. Aruandval aastal töötasu ei makstud ning juhatusele tasu ei arvestatud. Ettevõtte juhatus plaanib tegevusi negatiivse omakapitali taastamiseks. Ettevõte on jätkuvalt tegev.

Dropdown

kõik artiklid

SIKORSKI INDUSTRIAL SOLUTIONS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal moodustas OÜ Sikorski Industrial Solutions müügitulu 0 EUR. OÜ Sikorski Industrial Solutions kaubandus brutokasumiks kujunes 63641 EUR. OÜ Sikors
ssb.ee
2022. aastal moodustas OÜ Sikorski Industrial Solutions müügitulu 0 EUR. OÜ Sikorski Industrial Solutions kaubandus brutokasumiks kujunes 63641 EUR. OÜ Sikorski Industrial Solutions keskmine töötajate arv majandusaastal oli 0 töötajat. 2022. aastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 0 euro. Tegevjuhile, kes on ka juhatuse liige, maksti välja 0 euro. OÜ Sikorski Industrial Solutions põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.