Rohkema info nägemiseks:

Marko Männik

Ettevõtete ärimeedia ja uudisvoog
majade tootmine, majade paigaldamine, moodulmajad, ehitus, ehitamine, ehitus ja kinnisvara

WALLSTEIN OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Wallstein tegeles kuni 2007. aastani peamiselt ribi- ja lamellkardinate müügi ja paigaldusega. Alates 2007. aastast ei ole ettevõttel põhitegevust toimunud. OÜ Wallstein omab 60% osalust tütarettevõttes KMT Prefab OÜ, mille põhitegevusalaks on termoprofiilist ja puidust seina- vahelae ning katuseelementide projekteerimine, valmistamine ja paigaldus nii kortermajadele, eri tüüpi ühiskondlikele- ja ärihoonetele, kui eramutele. KMT müügitegevus on orienteeritud ärikliendile ja strateegiline eesmärk on pikaajaline koostöö piirkondlike ehitus- ja kinnisvaraarenduse turu liidritega.

Dropdown

kõik artiklid

WIRU KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2022

Seoses muutusega üüriturul on eesmärk hoida kinnisvara koguaeg üüril, hind hoida pigem keskmine ja lepingud pikema tähtajaga.
ssb.ee
Seoses muutusega üüriturul on eesmärk hoida kinnisvara koguaeg üüril, hind hoida pigem keskmine ja lepingud pikema tähtajaga.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.